Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo is er een rolgordijn met zijgeleiding beschikbaar. Dit rolgordijn lijkt op een verduisteringsgordijn, maar is voorzien van een decoratieve, lichtdoorlatende stof. Dan is er nog het traditionele rolgordijn met bevestigingshaakjes. Een effectieve, goedkope en eenvoudige oplossing om uw kamer decoratief aan te kleden. Voor snelle installatie en bedieningsgemak is er het rolgordijn op batterijen ontwikkelt. Dit rolgordijn kan zowel met de hand als met de bijgeleverde infrarood afstandsbediening bediend worden. Rolgordijnen zijn beschikbaar in bijna alle kleuren en dessins.

Uiteraard is het ook mogelijk om een elektrisch bedienbaar rolgordijn aan te schaffen. Dit rolgordijn is met name geschikt voor dakvensters die op grotere hoogten zijn ingebouwd. Wanneer uw dakvenster nog niet zijn voorzien van een elektrisch bedieningssysteem, is de plaatsing hiervan wel vereist.

Om alle soorten, kleuren en dessins in het echt te aanschouwen raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Wij leveren rolgordijnen van:

Neem een kijkje in onze showroom om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

U kunt natuurlijk ook bellen 0543 475 848 voor een vrijblijvende afspraak of vul nu het informatieformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.