Markiezen

De markies is weer ontzettend populair. Door de opvallende aanblik is de markies een meerwaarde aan uw woning. Hij kan uitgevoerd worden in natuurlijk hout of met een onderhoudsarm aluminium frame. Bekleed met een prachtig streepdessin heeft u ideale zonwering aan uw huis. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming.

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook.

Door u goed te laten voorlichten naar de vele mogelijkheden die een markies u biedt, kunt u de juiste keuze maken en uw markiezen afstemmen op uw eigen wensen en woonsituatie. In onze showroom bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies.

Collectie doekkleuren

De kleur en uitstraling van het zonnescherm zijn, evenals de functionaliteiten, van invloed op jouw keuze. Laat je daarom inspireren door de Trend- en Urban Colors, de doekcollecties voor Verano® buitenzonwering. De collectie bevat een groot aantal zonwerende doeken, afgestemd op de trends van nu.

Bekijk de Trend- en Urban Colors

Wij leveren markiezen van:

Neem een kijkje in onze showroom om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

U kunt natuurlijk ook bellen 0543 475 848 voor een vrijblijvende afspraak of vul nu het informatieformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.