Terrasschermen

Vrijheid is niet onbelangrijk als het gaat om jouw leefomgeving. Terrasschermen zijn een deel van jouw leefruimte en of je nu verkoeling zoekt aan de achterzijde van jouw tuin of juist op het terras gelegen tegen de woning, met een terrasscherm kan het altijd.

De veelzijdige Cortona

Het Cortona terrasscherm laat jou een extra terras creëren op iedere plek in jouw tuin. De Cortona wordt voornamelijk vrijstaand toegepast, maar kan ook tegen de gevel geplaatst worden. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat de hellingshoek van de Cortona traploos elektrisch versteld kan worden met één druk op de knop. Zo kunt je zelf bepalen of je het doek in horizontale- of schuine stand wilt plaatsen. De schuine stand zorgt voor een goede afvoer van het regenwater bij een lichte regenbui. Kortom: altijd een succes!

Collectie doekkleuren

Het zonwerende doek van terrasschermen biedt de beschutting waar jij naar op zoek bent. Naast de bescherming is ook de kleur van het zonwerende doek van essentieel belang. Laat je daarom voor jouw terrasscherm inspireren door de prachtige Trend- en Urban Colors!

Wij leveren terrasschermen van:

Per 1 januari 2024 is de showroom in Aalten gesloten. Wij beschikken helaas nog niet over een vernieuwde showroom.

U kunt natuurlijk wel bellen 0543 475 848 voor een vrijblijvende afspraak of vul nu het informatieformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.